Referencer

Referencer

Læs hvad andre kunder har sagt

Jeg møder rigtig mange forskellige kvinder, der har vidt forskellige udfordringer med hensyn til at klæde sig rigtigt, både i forhold til kropsfacon og type, men også i forhold til sammensætning af tøj. Fælles for dem alle er, at de er så søde, at de har givet mig lov til at dele deres feedback.

Vicky - Butikschef
"Kære Susanne - hvor skal jeg dog starte? Du har inspireret mig på alle tænkelige måder. Jeg føler en stor ro i min stil fremover. Det var en absolut fornøjelse og jeg elskede din måde at være på - så nørdet og omhyggelig på den mest professionelle måde. "

Santhi - Pædagog
"Jeg er simpelthen så glad efter konsultationen ved dig! Du har hjulpet mig til at gøre det ret simpelt, og her troede jeg det var en videnskab! Jeg synes du formået at give mig masser af guldkorn på en time, det var spot on. Det burde alle kvinder gøre af ren kærlighed til sig selv. "

Mila - Underwriter
"Jeg gik fra dig med et stort smil på læben og en ide om at jeg nu er meget klogere på tøj og kombinationer - en ret fed følelse faktisk. Du har helt sikkert plantet noget viden i mig, som gør at jeg fremover vil være markant bedre til at sammensætte min egen personlige stil 100% bedre. "

Kia - Adjunkt, Klinisk Ernæring
"Tusind tak for i går. Hvor var det bare en fantastisk oplevelse!! Jeg fik virkelig meget ud af det og din indlevelsesevne kombineret med din professionalisme var forrygende - og synes at jeg, stilmæssigt, er landet helt fantastisk. De to sessioner med dig, Susanne, har i den grad levet op til mine forventninger og også mere end det. "

Pernille - Projektleder
"Tusind tak for en god, inspirerende og lærerig eftermiddag. Du var utrolig velforberedt og meget engageret og du hjalp med at sætte ord på flere af de følelser jeg havde omkring tøjet i klædeskabet. Jeg har givet dig de varmeste anbefalinger med på vejen, når jeg har fortalt om min oplevelse. "

Maria - IT-medarbejder
"Tusind tak for konstruktiv tilbagemelding. Sessionen levede op til mine forventninger i alle henseender! Jeg er dybt imponeret over, at du ud fra de informationer jeg havde sendt på mail, kunne give mig så god og konstruktiv vejledning. Jeg har allerede anbefalet dig vidt og bredt da jeg synes det var helt fantastisk :0)" "

Charlotte - Skatterådgiver
"Tusind tak for det tilsendte, det er meget brugbart :-) Jeg synes det var nogle super timer vi havde sammen i går. Jeg lærte rigtig meget og er virkelig motiveret til at implementere alt det jeg har lært i en ny og meget mere brugbar garderobe. Rådgiver du også mænd? Min kæreste kunne godt bruge en lignende tur! "

Tina - Data Warehouse Specialistr
"Jeg satte stor pris på din meget målrettede og professionelle tilgang til rådgivningen. Du evnede at rådgive på en konstruktiv måde der fik mig til at føle mig godt tilpas."

Helle - IT-supporter
"Jeg synes helt bestemt, at jeg har fået fuld valuta for pengene. Du var virkelig forberedt og jeg kan godt sige, at det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv meget meget længe. Susanne du er super dygtig og jeg vil takke dig mange gange for din store hjælp." "

Brit - Kommunikationsmedarbejder
"For første gang i mit liv synes jeg, at tøjshopping er sjovt - simpelthen fordi jeg ved, hvad jeg skal gå efter og gør det med selvsikkerhed. Mine forventninger blev 100% indfriet. Alt i alt har de tre timer med dig betydet alverden for mig – såvel udenpå som indeni. "

Thea - SOS-Hjælpearbejder
"Du kom med et nærvær og en professionalisme, som bevirkede, at det ikke "bare" kom til at handle om tøj og accessories. Du evnende at se, hvilken person jeg var og du så hvilke af mine karaktertræk, som jeg via min garderobe ikke fik udtrykt. Der skal sgu en professionel stylist til - lige på det punkt slår ens veninder altså bare ikke til ;) Du er sgu bedre end massage, terapi og ansigtsbehandling til sammen ;) Vil glæde mig til et follow up til vinter og vil anbefale dig varmt og bredt til alle mine veninder. TAK til dig Susanne. "