• Susanne Modler
  • Desire Lines

Om stylisten

Inspiration til fornyelse

I gennem 20 år har jeg beskæftiget mig med stil og påklædning. Jeg har haft butik, systue og showroom. Designet, syet og solgt tøj. Lavet flere hundrede garderobetjek - og shoppet med lige så mange kunder. Holdt foredrag, stylet fotos og butikker. Inspireret og rådgivet kvinder og mænd om deres visuelle fremtoning.

Jeg har helt klart en nørdet tilgang til alt, der har med tøj og stil at gøre, men på trods af det, er min egen garderobe overraskende lille - til gengæld er den funktionel! Det er den, fordi jeg har brugt meget tid på at analysere hvad der skal hænge i en garderobe, hvorfor og hvordan man bruger den optimalt.

God stil er subjektiv, men tre vigtige kriterier er, efter min mening, at man klæder sig efter sin kropsform, har overblik - både over detaljer og helheden og er kvalitetsbevidst.

Jeg lever selv efter alle de forskrifter, jeg videregiver til mine kunder - og ja, det tager tid at opbygge en funktionel garderobe, men det er ikke dyrt. Der går længere tid imellem tøj(fejl)indkøbene, fordi man bliver mere kræsen og målrettet, men også mere sikker på sin stil og det er præcis det, jeg ønsker for dig, der tvivler.

Det er ret enkelt - og det virker!

Modler.dk - Susanne Modler - Personlig stylist