Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Samt handels-, abonnements- og leveringsbetingelser

Modler.dk - Susanne Modler - Personlige stylist

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger:
Modler.dk
Ndr. Fasanvej 68, 4.tv
2000 Frederiksberg
Cvr: 19409902
Tlf. 20863887
Email: susanne@modler.dk

Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på mit website:
- At gemme dine indstillinger
- Trafikmåling og statistik
- Målretning og frekvensstyring af annoncering

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:
- Google Analytics
- Facebook



Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og jeg indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Handels-, abonnements- og leveringsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

modler.dk

Ndr. Fasanvej 68, 4. Tv.
2000 Frederiksberg
CVR-nr. 19409902

KONTAKT:
Email: susanne@modler.dk
Tlf: 20 86 38 87

BETALING OG LEVERING:
Du kan betale med Dankort og VisaDankort og modtager, straks efter købet, en faktura på email til den opgivne email-adresse.
Jeg gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.
Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.

RETTIGHEDER:
Alle rettigheder til digitale produkter tilhører modler.dk
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med modler.dk

PRISER & GEBYRER:
Alle priser er inkl. moms og uden gebyr.

ABONNEMENTER:
For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.
Kvittering for trækket tilsendes per email for hvert træk.
Jeg gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.
Du kan når som helst opsige dit abonnement og der er ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit abonnement ved at sende mig en mail inden næste trækning.

RETURRET:
Ved køb af digitale produkter, der er leveret øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er aftalt.

KORTTYPER:
Jeg modtager Dankort og VisaDankort